Депресията е наречена чумата на 21 век

 

Депресията е преди всичко болест на душата. Проявява се в изключително негативни чувства към себе си и натрупване на автоцензурирани мисли. Всеки втори българин страда от заболявания, свързани със стрес, тревожни състояния и депресии.

Въпреки че за психичните проблеми спомагат традиционните фактори като развод, бедност, безработица и домашно насилие, последните изследвания сочат, че нито жизненото благополучие, нито високите доходи могат да гарантират живот без нерви, без раздразнение и тревожност и без безсънни нощи. Стресът е причина за натрупване на излишни килограми, което пък увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания. Той също оказва влияние на способността на имунната система да се справя с болестите и инфекциите.

 

 

В 21 век здравето на човека ще зависи в огромната си част от неговата култура и начин на живот. Повечето продукти на нашите щандове съдържат огромно количество ненужни, вредни и даже опасни за живота вещества. Поради това започват здравословните проблеми на организма.Човечеството е разбрало това отдавна и се опитва да разреши този проблем с помощта на синтетичните витамини.Те се усвояват до 5% в организма, рекламират се в страни, в които хората много малко са информирани за разликата между синтетичните и натурални витамини. Почти целия цивилизован свят отдавна вече се занимава с натурални витамини, във водещите страни на Европа, САЩ, Япония, преобладаваща част от населението ползва НАТУРАЛНИ ВИТАМИНИ, а не популярните синтетични се прехвърлят в страни от източния блок. В последно време много се говори за билковият продукт "А-Я" който се разпространява в аптеките. Той е изцяло натурален и е дело на български фармаколози. Характерното при него е мекото и щадящо действие, и нулевата токсичност. Билковия продукт е богат на ЕСТЕСТВЕНИ ВИТАМИНИ.

- Екстрактът "А-Я" е предназначен да облекчи нервната ни система дори когато изпаднем в нервен срив. Той успокоява нервите и стимулира хормона на радостта. Прилага се при стрес, депресии, сърдечни неврози и безсъние. Той дарява спокойствие и здраве. Продуктът може лесно да се намери в аптечната мрежа.

 

Доц. Д-р. Мая Проданова